Hur betalar jag för mina varor på Coop.se?

Följ

Betala med kort

Vi hanterar kortbetalningar online och du kan betala med kort anslutna till Visa, American Express eller MasterCard. Kortet debiteras om leveranstyp "Hemleverans" eller "Hämta" (vid Avhämtning av Coop Matkasse sker debitering onsdagen veckan inför avhämtningsdagen).
Av säkerhetsskäl tar vi inte emot kontanter.

Observera att vi i normala fall inte lämnar maten utanför dörren, därför är det viktigt att välja ett tidsfönster när du kan motta leveransen på utsatt tid. För närvarande har vi uppdaterad rutin gällande detta, se högst upp på sidan.

Betala mot faktura

Vi erbjuder fakturering via Klarna för privatpersoner och IJ fakturaservice för företag.

Privatkund?

Notera att för de flesta betalalternativ behöver du tillgång till Mobilt BankID för att signera och slutföra sitt köp. Vissa banker godkänner SMS:kod istället för Mobilt BankID. För information om SMS:kod behöver du vända dig till din bank för mer information.

betalalternativ, betalningssätt, betalningsalternativ