Lägg din första beställning på Coop.se, steg för steg.

Följ

På de flesta orter kan du få maten direkt hem till din dörr. Då väljer du en dag och tid som du vill ha dina varor levererade på.

Efter att du lagt din beställning och betalat får du en orderbekräftelse skickad till din mail. Där finns information om leveransdag och tidpunkt.

Steg 1 - Logga in

Börja med att logga in eller skapa ett konto genom att klicka på logga in eller profilsymbolen uppe till höger i menyn.

Om du redan är registrerad kund, logga in med dina inloggningsuppgifter. Om du är ny kund, skapar du enkelt ett inlogg.

Om du nu inte redan befinner dig i vår butik, börja med att klicka på handla i menyn. Alternativt klicka på menysymbolen och därifrån klicka dig vidare till handla.

Steg 2 - Gå in i onlinebutiken

Beroende på var du bor erbjuder vi olika leveransalternativ, skriv in ditt postnummer för att se vilka leveranser som erbjuds i ditt område.

Välj leveransadress och leveranstid genom att klicka på varukorgen (för att se din varukorg klicka på den gröna kundvagnssymbolen till höger på sidan) och välj leveransalternativ.

Välj leverans, leveranstid och se till att reservera tiden.

Steg 3 - Välj leveransmetod och reservera en tid

Klicka på varukorgsknappen med den gröna kundvagnssymbolen på. Du hittar den uppe till höger i menyn om du använder en dator, eller längst ner till höger på mobila enheter. Välj mellan “Hemleverans” och “Hämta i butik” och följ instruktionerna på skärmen. När du valt leveransmetod kan du reservera en leveranstid genom att klicka på knappen “Reservera leveranstid”. Vald leveranstiden reserveras i 15 minuter och släpps vid 15 minuters inaktivitet på hemsidan.

Steg 4 - Börja handla

Nu kan du börja skapa din varukorg! Du kan handla genom att antingen söka fram önskade varor i sökrutan högst upp på site eller genom att klicka på kategorierna.

För att se din varukorg klicka på den gröna kundvagnssymbolen till höger på sidan. Här kan du också lägga till och ta bort varor från din korg.

När är du är nöjd, klicka på varukorgen längst upp till höger och välj sedan "gå till kassan".

Steg 5 - Betalning

När du handlat klart och är redo att betala klickar du upp varukorgen och klicka dig vidare på knappen "gå till kassan".

Om ditt område erbjuder hemleverans, och om du valt det som leverans, behöver du ange leveransadress och eventuell portkod. Om ditt valda leveranssätt var att hämta ut maten i en Coop butik, skriver du in din kontaktinformation.

Välj betalningssätt och klicka på Slutför köp. Nu har du handlat! Du får en orderbekräftelse via mail strax efter att betalningen är genomförd.

1 av 1 tyckte detta var till hjälp