Sortimentet på Coop.se

Följ

Butikssortiment, matkasse & recept

På coop.se hittar du ett stort utbud av fräscha varor till samma låga priser som i våra stormarknader. Vi erbjuder allt från färskvaror som fisk, ost och kött, till delikatesser från vår manuella chark, leksaker och receptfria läkemedel. Naturligtvis har vi även ett stort utbud av ekologiska varor. Är du medlem i Coop får du poäng på varje köp du gör.

Du kan handla online på tre olika sätt.

• Vårt butikssortiment – välj fritt bland tusentals varor.
  • Coop Matkasse – fem färdiga matkassar med enkla vardagsrecept.
  • Köpklara recept – skapa din egen matkasse med recept från coop.se