Hur ser jag om jag kan få hemleverans?

Följ

För att ta reda på om du kan få hemleverans klickar du enklast på den gröna varukorgsymbolen uppe i högra hörnet. Väljer hemleverans och skriver in önskat postnummer så får du svar på om vi kan erbjuda hemleverans till dig. Detta kan man göra utan att behöva logga in. Om ditt postnummer finns för hemleverans kan du läsa vidare på länken hur man handlar

Steg 1.

Steg 2.

Steg 3.

Steg 4. Om vi erbjuder hemleverans till dig syns nedanstående bild. Utbudet som kan köpas hem kan variera från Hela butikssortimentet till Coop Matkasse

#hemkörning#hemleverans#hem