Beställning för hämtning i butik eller skåp

Följ

Nu kan du välja att hämta dina varor i butik. Då bestämmer du en dag och tid för avhämtning samt vilket sätt du vill hämta maten på. Olika butiker erbjuder olika alternativ, så välj den butik som erbjuder det som passar dig bäst

  • Hämta av personal - du hämtar varorna inne i butiken hos vår butikspersonal.

  • Hämta med bil - du hämtar varorna utanför butiken på angivna parkeringsrutor eller via drive-through. 

  • Hämta i skåp - du hämtar varorna i kyl- och frysskåp i anslutning till butiken.

På avhämtningsdagen får du ett sms med beräknad upphämtningstid samt instruktioner för hur du hittar din beställning i eller utanför butiken. Du svarar på sms:et när du är framme vid din Coop-butik, på så vis vet vi att du har anlänt och kan förbereda din utlämning.
Länken blir dessvärre inte klickbar om man vidarebefordrar smset. Man kan endast svara på smset genom det angivna telefonnumret vid beställningstillfället.

Kom ihåg att du behöver visa legitimation om din avhämtningsorder har betalats med faktura eller innehåller varor med åldersgräns.
Du bör ha med dig både beställarens legitimation samt din egen, om du hämtar upp någon annans varor som är beställda med faktura. Precis på samma vis som du gör om du hämtar en beställning i någon annans namn hos ett postombud.

 

 

#hämta#legitimera#legitimation#legg#åldersvaror#faktura

0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

Artikeln är stängd för kommentarer.